call us

Beograd 011 4006216 / 069 5541445

 

call us

069/554-14-45

 
Divine

O nama

Otkrijte

Priču o nama

DIVINE MEDICA je privatna praksa za estetsku i regenerativnu medicinu sa individualnim pristupom koji kombinuje zdravlje i lepotu.

Održite svoju lepotu, povećajte vitalnost i blagostanje organizma sa estetskim tretmanima i individualnim infuzijskim terapijama koje nudimo u našem jedinstvenom ambijentu. Pronađite nas na tri lokacije: Beograd, Novi Sad, Minhen.

Divine medica zajedno sa timom doktora i stručnjaka je mesto gde negujem svoju kožu ( kako lica tako i tela) i mesto koje ima moje apsolutno poverenje već 3 godine. Najkvalitetniji tretmani i kozmetika koju koriste su još jedan od razloga zbog kojih sam izabrala baš njih. Bavim se modelingom i zbog prirode posla cesto sam izložena jakom šminkanju pa je posebna nega jako važna, srećna sam što su oni ti koji brinu o meni i što uvek izgledam sveže i blistavo kada odem od njih.

Mina Milutinović Nedović, Internacionalni top model i zaštitno lice Divine Medici

Divine Medica je pre svega, mesto gde se opuštam i ulepšavam, jer pristup svakom klijentu je individualan. Koriste se najkvalitetniji proizvodi za negu, a moj omiljeni tretman je mezoterapija kao i oxygen tretman. Kao neko ko se na nedeljnom nivou, zbog potrebe posla šminka veoma često, adekvatna nega mi je imperativ. Tih nekoliko sati nedeljno u "Divine beauty lounge" su za moje vreme, koje poklanjam samo sebi!

Ivana Đorđević, TV voditelj, PR, bloger i pisateljica

Zašto sam izabrala Divine Medica da brine o mom licu? Na prvom mestu jer je Doktorka Elizabeta Prendžova Nikolić jedina osoba koja je uradila na mom licu bas sve što sam želela i to baš onako kako sam želela. Imala sam puno loših iskustava pre nje, lutala sam, probala, bila nezadovoljna i rešila da više ništa i ne radim po pitanju mog lica. Tada sam slučajno preko posla upoznala Elizabetu. Od tad moje lice je prepušteno njoj. Ja odlično znam šta hoću i šta neću, šta volim, šta ne volim. Ona je jedina kod koje dođem i kad pocne da mi objasnjava šta bi radila, prekinem je i kazem: Radi šta mislis da treba, ne mešam ti se u posao. Mislim da je to dovoljan pokazatelj koliko verujem u nju, njenu stručnost, njen rad, njen osećaj za estetiku. Povrh svega ona je divan čovek, a jako bitno i kako se osećate kad ste u Divine Medica. I za kraj reći ću Vam da ce ona zauvek ostati neko ko će brinuti o mom licu. Ja sam nju našla i ne puštam je.

Olja Beočanin Make-up Artist

Doktorka Elizabeta i “Divine Medica” tim od prvog trenutka imaju moje puno poverenje zato što se radi o vrhunskim stručnjacima koji najbolje znaju šta je Vašoj koži potrebno. Budući da se bavim javnim poslom te da je moje lice često izlozeno jakoj šminki potrebna mu je nega koju mi apsolutno pruža Divine tim. Posebno sam srećna zbog toga sto bukvalno nakon tretmana mogu da stanem ispred kamera ili objektiva a da na mom licu nije vidljivo crvenilo ili otoci koji se neretko javljaju nakon intervencija. Čast je biti njihov ambasador.

Zorica Radulović, Novinar rubrike zabava u Srpskom telegrafu

Moj izbor je Divine Beaty Lounge jer imaju najbolju doktorku Elizabetu, najbolji materijal i najsavremeniju tehniku za podmladjivanje i negu lica,vrata i koze.A ono sto je takodje vazno jeste da se kod njih osecam kao kuce sa svojim prijateljima. Prezadovoljna sam sa rezultatima i moje lice zahvaljujuci timu divinebaetyloung blista,iako svakodnevno koristim scensku sminku za svoje tv emisije.

Bojana Lazić, TV voditelj

Upoznajte

Naš tim

Divine Medica cini tim vodećih stručnjaka u različitim oblastima, na čelu sa spec. dr Elizabetom Prendjovom Nikolić.

Osnivač centra

Spec. dr Elizabeta Prendjova Nikolić

Osnivač ovog centra Dr Elizabeta Prendjova Nikolić je lekar specijalista oftalmologije i estetske medicine. Njene posebne profesionalne veštine i iskustva leže u oblasti operativne intervencije u predelu oka i gornje trećine lica, minimalno invazivne estetske medicine sa fokusom na botulinski toksin, injektovanje hijaluronske kiseline u svrhu podmlađivanja lica i tela, podizanje lica i tela mezonitima, PRP terapija za podmlađivanje kože i jačanja korena dlaka kao i mnogih drugih minimalno invazivnih intervencija.
2010.  zvanje lekara stekla diplomiranjem na Medicinskom fakultetu u Skoplju.
2010. Odmah nakon studija počela je usavršavanje u oblasti estetske medicine u inostranstvu (Prag, Barcelona, Paris, Rim, Hamburg…).
2017. godine postala je specijalista Oftalmologije na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.
Od 2017. zivi u Nemačkoj i radi u svojoj ordinaciji Divine Medica kao i na Klinici za oftalmologiju.
2017. priznati lekar u Nemačkoj
od 2018. profesionalni trener ispred Bohus BioTech, Sweden za hijaluronske filere
od 2018. profesionalni trener za Dr. Perfect V line thread lift
Svoje stečeno znanje i profesionalne kontakte primenjuje za unapređivanje estetske medicine u našem centru.
U svom desetogodišnjem radu u polju minimalnoinvazivne estetske medicine ima iza sebe više od 5000 zadovoljnih pacijenata i više od 40 000 uspešnih intervencija u zemlji i inostranstvu.
Član je :
 • Lekarske komore Makedonije
 • Lekarske komore Srbije
 • World Society of Aesthetic Surgery
 • American Academy of Aesthetic Medicine
 • American Academy of Ophthalmology
 • ESCRS – European Society of Cataract and Refractive Surgeons
 • European Academy of Cosmetic Surgery
 • Bayerische Landesärztekammer
 • Deutsche Gesellschaft für Aesthetische Medizin
 • Deutsche Ophthalmologische Geselschaft

Osnivač centra

Dr Darko Nikolić

Nakon studija na Medicinskom Fakultetu u Beograd 2011god, Dr Darko Nikolić svoje dalje stručno usavršavanje je obavljao na VMA i u Bolnici Dr. Dragiše Mišović. Tada je mladi lekar stekao svoje prvo iskustvo u oblasti anestezije.
2012. odlazi u Univerzitet u Beč gde usavršava svoje znanje nemačkog jezika
2014. priznati lekar u Nemačkoj
2014. započinje sa radom na klinici za anestezije u Nemačkoj
2015. godine otpočeo je usavršavanje u oblasti estetske medicine na kadaverima u Hamburgu.
2015. godine otpočeo je usavršavanje u oblasti regenerativne medicine i terapija bola.
2019. osniva Divine Medica privatna praksa u Minhenu
2019. anesteziolog u Helius Klinik Minhen
Svoje stečeno znanje i profesionalne kontakte primenjuje za unapređivanje estetske, regenerativne medicine i terapije bola u našem centru.
Član je :
 • Lekarske komore Srbije
 • World Society of Aesthetic Surgery
 • American Academy of Aesthetic Medicine
 • American Academy of Anesthesiology 
 • European Academy of Cosmetic Surgery
 • Bayerische Landesärztekammer
 • Deutsche Gesellschaft für Aesthetische Medizin 
 • Deutsche Gesellschaft für Anästhesiologie & Intensivmedizin 

Viši kozmetičar i estetičar

Dipl. ecc. Radmila Stojanović

Radmila Stojanović je završila master studije 2011. godine iz oblasti menadžmenta na Univerzitetu u Novom Sadu.

2013. godine završila Akademiju za kozmetiku i estetiku u Beogradu.

2014. godine osnovala je svoj estetski centar u Novom Sadu, koji i dalje uspešno radi.

Konstantno prati najnovije svetske trendove u oblasti estetske kozmetike i iste primenjuje u svakodnevnom radu u našem centru.