call us

011 4006216 / 069 5541445

 

call us

069/554-14-45

 
Divine

O nama

Otkrijte

Priču o nama

DIVINE MEDICA je privatna praksa za estetsku i regenerativnu medicinu sa individualnim pristupom koji kombinuje zdravlje i lepotu.

Održite svoju lepotu, povećajte vitalnost i blagostanje organizma sa estetskim tretmanima i individualnim infuzijskim terapijama koje nudimo u našem jedinstvenom ambijentu.

Moj izbor je Divine Beaty Lounge jer imaju najbolju doktorku Elizabetu, najbolji materijal i najsavremeniju tehniku za podmladjivanje i negu lica,vrata i koze.A ono sto je takodje vazno jeste da se kod njih osecam kao kuce sa svojim prijateljima. Prezadovoljna sam sa rezultatima i moje lice zahvaljujuci timu divinebaetyloung blista,iako svakodnevno koristim scensku sminku za svoje tv emisije.

Bojana Lazić, TV voditelj

Divine Medica je pre svega, mesto gde se opuštam i ulepšavam, jer pristup svakom klijentu je individualan. Koriste se najkvalitetniji proizvodi za negu, a moj omiljeni tretman je mezoterapija kao i oxygen tretman. Kao neko ko se na nedeljnom nivou, zbog potrebe posla šminka veoma često, adekvatna nega mi je imperativ. Tih nekoliko sati nedeljno u "Divine beauty lounge" su za moje vreme, koje poklanjam samo sebi!

Ivana Đorđević, TV voditelj, PR, bloger i pisateljica

Zašto sam izabrala Divine Medica da brine o mom licu? Na prvom mestu jer je Doktorka Elizabeta Prendžova Nikolić jedina osoba koja je uradila na mom licu bas sve što sam želela i to baš onako kako sam želela. Imala sam puno loših iskustava pre nje, lutala sam, probala, bila nezadovoljna i rešila da više ništa i ne radim po pitanju mog lica. Tada sam slučajno preko posla upoznala Elizabetu. Od tad moje lice je prepušteno njoj. Ja odlično znam šta hoću i šta neću, šta volim, šta ne volim. Ona je jedina kod koje dođem i kad pocne da mi objasnjava šta bi radila, prekinem je i kazem: Radi šta mislis da treba, ne mešam ti se u posao. Mislim da je to dovoljan pokazatelj koliko verujem u nju, njenu stručnost, njen rad, njen osećaj za estetiku. Povrh svega ona je divan čovek, a jako bitno i kako se osećate kad ste u Divine Medica. I za kraj reći ću Vam da ce ona zauvek ostati neko ko će brinuti o mom licu. Ja sam nju našla i ne puštam je.

Olja Beočanin Make-up Artist

Doktorka Elizabeta i “Divine Medica” tim od prvog trenutka imaju moje puno poverenje zato što se radi o vrhunskim stručnjacima koji najbolje znaju šta je Vašoj koži potrebno. Budući da se bavim javnim poslom te da je moje lice često izlozeno jakoj šminki potrebna mu je nega koju mi apsolutno pruža Divine tim. Posebno sam srećna zbog toga sto bukvalno nakon tretmana mogu da stanem ispred kamera ili objektiva a da na mom licu nije vidljivo crvenilo ili otoci koji se neretko javljaju nakon intervencija. Čast je biti njihov ambasador.

Zorica Radulović, Novinar rubrike zabava u Srpskom telegrafu

Upoznajte

Naš tim

Divine Medica cini tim vodećih stručnjaka u različitim oblastima, na čelu sa spec. dr Elizabetom Prendjovom Nikolić.

Osnivač centra

Spec. dr Elizabeta Prendjova Nikolić

Osnivač ovog centra Dr Elizabeta Prendjova Nikolić je zvanje lekara stekla diplomiranjem na Medicinskom fakultetu u Skoplju.
2010. pocela je usavršavanje u oblasti estetske medicine u inostranstvu (Prag, Barcelona, Paris, Rim, Hamburg…).
2017. godine postala je specijalista Oftalmologije na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.
Trenutno zivi u Nemačkoj i radi na Klinici za oftalmologiju.
U svom devetogodišnjem radu u polju neinvazivne estetske medicine ima iza sebe više od 3000 zadovoljnih pacijenata u zemlji i inostranstvu.
Naš je konsultant sa ciljem da svoje stečeno znanje i profesionalne kontakte primenjuje za unapredjivanje estetske medicine u našem centru.

Osnivač centra

Dr Darko Nikolić

Dr Darko Nikolic je zvanje lekara stekao diplomiranjem na Medicinskom fakultetom Univerziteta u Beogradu.

2013. godine otpočeo je specijalizacije iz oblasti Anestezije pri Univerzitetskoj klinici u Nemačkoj.

2015. godine otpočeo je usavršavanje u oblasti estetske medicine na kadaverima u Hamburgu.

2015. godine otpočeo je usavršavanje u oblasti regenerativne medicine i terapija bola.

Naš je spoljašnji konsultant sa ciljem da svoje stečeno znanje i profesionalne kontakte primenjuje za unapredjivanje regenerativne medicine i terapija u našem centru.

Osnivač centra i viši kozmetičar i estetičar

Dipl. ecc. Radmila Stojanović

Radmila Stojanović je završila master studije 2011. godine iz oblasti menadžmenta na Univerzitetu u Novom Sadu.

2013. godine završila Akademiju za kozmetiku i estetiku u Beogradu.

2014. godine osnovala je svoj estetski centar u Novom Sadu, koji i dalje uspešno radi.

Sertifikovan Evropski edukator za tretmane derma pen, hijaluron pen i mezoterapija za kozmeticare.

Konstantno prati najnovije svetske trendove u oblasti estetske kozmetike i iste primenjuje u svakodnevnom radu u našem centru.

Estetičar - kozmetičar

Kristina Radojčić

Kristina Radojčić je 2013. godine završila Akademiju za kozmetiku i estetiku u Beogradu.

2015. godine odlazi u Londonu na dodatno usavršavanje u struci.

Od 2015. do 2018. godine je stekla internacionalno iskustvo na luksuznim preokookeanskim kruzerima u oblasti etetske kozmetike.

Konstantno prati najnovije svetske trendove u oblasti estetske kozmetike i iste primenjuje u svakodnevnom radu u našem centru.