call us

Beograd 011 4006216 / 069 5541445

 

call us

069/554-14-45

 
Blog

Učvršćujući tretman sa matičnim ćelijama

Učvršćujući tretman sa matičnim ćelijama

U ovom tretmanu se koriste proizvodi iz linije Anti Age Cell Formula, koji su namenjeni zahtevnoj koži, posle 30-e godine. Biljne matične ćelije jabuke i dragocenog argana štite epidermalne i dermalne matične ćelije kože i aktiviraju njihovu regeneraciju. Kombinacija biopeptida i prirodnih sastojaka kao što su proteini iz pšenice deluju pozitivno na učvršćivanje kože, dok uje avokada i žutog noćurka sprečavaju isušivanje i čine kožu besprekorno glatkom. Dodatno, ostali sastojci iz pojedinačnih preparata deluju sinergijski sa osnovom formulom, što intenzivira efekat tretmana.

Ovaj Anti Age program je zaokružen sa inovativnim, 90-o minutnim, profesionalnim tretmanom sa dokazanim instant efektom.
Zahvaljujući saradnji sa ekspertom akupunkture Dr Warth-om, razvijen je efikasan koncept tretmana: kombinacija tri vrste masaža koje se harmonijski nastavljaju. AKUPRESURNA masaža koja doprinosi momentalnom opuštanju klijenta izvodi se pomoću Učvršćujuće Nege za zonu oko oka u ključnim akupresurnim zonama, dalje se nastavlja sa VITALIS masažom pomoću Učvršćujuće Noćne Nege, koju sledi masažna tehnika EFFLEURAGE.

Efekat: Instant efekat, koji se odmah nakon tretmana primećuje je vidno osvežen ten, i nestanak znaka umora na koži. Boja tena se ujednačava usled aktiviranja limfe, masaže doprinose opuštanju i omekšavanju oštrih linija bora. Za optimalne i dugotrajne rezultate, preporučuje se serija 6-8 tretmana sa dnamikom po jedan sedmično.

Rezultat: Koža postaje učvršćena i podmlađena. Boja tena je ujednačena i koža ne izgleda više umorno.